Matchens lirare: Melike Murad

Matchens lirare: Melike Murad
Melle vänder och vrider

Melle vänder och vrider
Melle vänder och vrider
Efter varje match utses ’Matchens lirare’, en spelare som utmärkt sig lite extra och dessutom blir belönad med fem poäng i FAIF-Femman. Efter matchen mot Ramdala/Torhamn utsåg coach Tobias Nordström Melike Murad med följande motivering: ‘Muradona’ får priset efter ett snyggt mål, fixad straff och hade ett bra passningsspel.

Utsedd till matchens lirare av coach Nordström, hur känns det? Är du nöjd med din insats?
Alltid roligt att få något sorts erkännande efter matchen. Men jag tror att de var ett svårt beslut för Tobbe, det var många som gjorde bra en bra match och speciellt en bra andra halvlek. Dessutom så tyckte jag vi hade ett stabilt mittfält med rörliga yttrar och stabila innermittfältare så som Shayan och Jens som gjorde att jag fick de fria ytorna. Öland, Edo och Andys löpningar gjorde det också lättare att kunna få lira boll.

3-3 mot Ramdala, en vunnen poäng eller två förlorade? Hur ser du på matchen?
Helt klart två förlorade poäng. Även om de var skönt att plocka första pinnen så borde vi ha tagit tre poäng. Vi skapade en hel del, men hade inte den riktiga skärpan i varken avsluten eller i den sista passningen.

Nu väntar Atlas hemma på lördag, vad tror du om den matchen?
Jag har alldeles för dålig koll på Atlas. Enligt tabellen så är det ett bra lag. Hoppas på en vinst, men då gäller det att jobba hårt i 90 minuter.

FAIF-Femman rullar på vad, ad tycker du om tävlingen?
En rolig sak, för både spelarna och publiken.

Missa inte nästa hemmamatch, på lördag kl 14 tar vi mot AIK Atlas på Fjärdsjömåla IP!