’Gunde’ spekulerar inför Mörrum

’Gunde’ spekulerar inför Mörrum

Gunde spekulerar’Gunde’ spekulerar gjorde premiär inför matchen mot Lyckå och gjorde succé direkt! Tipset på Jens Justad gav utdelning som matchens lirare och jokern Haris Ribic gjorde mål. Inga dåliga tips där inte. Missa inte
dagens nya tips från Mathias ’Gunde’ Pastuhoff från insidan till FAIF-Femman!

Inför dagens match vet jag inte mycket mer än vad jag visste från i torsdags. Men tycker att min prognos stämde hyfsat. Matchens lirare från sist Jens Justad är just nu ett stående kort hos mig. Sen har vi en trio som alla har samma funktion. Att göra mål! Det är dom jag hoppas kliver fram idag igen. Trion består av Axel Lönnqvist, Haris Ribic och Anton Standert. Axel och Haris nätade sist och det hoppas vi på igen. Anton ’Öland’ Standert hoppas jag också ska kunna komma till skott idag.
Det är väl dom fyra jag ser som de hetaste kandidaterna idag. Mörrum är iofs ett bra lag så med lite otur får vår offensiv inte jättemycket utrymme. Så en back kan vara bra att sätta in och där väljer jag Fredrik ’Pede’ Pettersson.
Av de kyligare spelarna för dagen sätter jag Melike Murad som inte kan delta. Mig själv som inte får i ordning på min ischias och Andreas Svensson som precis har kommit från en tuff förkylning. Jag hoppas verkligen jag har fel på mina kyliga idag. För idag måste alla vara heta!!

Gör dina byten innan klockan 19 då matchen mot Mörrum startar!

Vi ses på Fjärdsjömåla IP!