Knapp förlust mot Nopeln

Jens ligger steget före

På ett soligt Fjärdsjömåla IP tog FAIF mot Kristianopels GOIF i en jämn och tät match. Matchen som var mållös i paus slutade till slut med seger för ’Nopeln’ med 2-0(0-0).

Första halvlek var en jämn historia, möjligen kom ’Nopeln’ fram lite mer i slutet då de hade en lyra i kryssribban och ett fritt läge som tog i stolpen.

I andra inleder vi likt första, men efter timmen spelad så missar vi lite vid ett inkast och ’Nopeln’ kan snyggt såga sig genom och rulla in 0-1 otagbart för ’Gunde’ i målet. Vi försöker flytta fram men kommer egentligen inte närmre än när ’Jasse’ blev (tveksamt?) avblåst för offside när han var på väg igenom. ’Flymen’ Olsson borde gjort 0-2 när han fick ett volleyläge metern från mål, men avslutet mot nättaket gick över mot Allsjön. Istället kom tvåan i matchen sista minut på straff.

Vi gör nog våra bästa 90 minuter för säsongen idag, men tyvärr är ’Nopeln’ lite vassare i offensivt straffområde och kan göra ett mål och har bud på ett par till utan att vi har de skarpa chanserna.