Inför premiären mot Backaryd

Inför premiären mot Backaryd

Backaryd SK - FAIFÄntligen är vi framme vid seriepremiären när vi gästar Vitavallen och Backaryd. Det ska blir mycket spännande att ta oss an utmaningen i division fem och möta nytt tuffare motstånd.
Backaryd slutade förra säsongen på ett mittenplacering i femman och låg överst i den jämna undre halvan av tabellen.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Äntligen premiär! Vi börjar mot Backaryd som jag inte vet någonting alls om, men vi kommer inte att lägga ner så mycket tid på våra motståndare utan försöka spela vårt spel. Vi kommer till match efter en träning där vi var hela 33 spelare på plats. Tycker att stämmningen i truppen är på topp och vi ser fram mot årets utmaningar!

Läget i truppen
Vi störs tyvärr av ett parskador och bortfall, men har en stor trupp och vi kommer med 16 hungriga spelare till matchen.
Saknas gör: Emanuel Arnesson (knäskadad), Andreas Lindén (ljumske), Anton ’Öland’ Standert (jobb) och Dennis Nilsson (jobb)

Truppen
Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Jens Justad, Peter Svensson, Mattias Sallander, Shayan Ajdari, Kristoffer Persson, Edin Subasic, Melike Mourad, Calle Axelsson, Tobias Wadman, Per Carlsson, Jimmie Andersén, Johan Eriksson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Andreas ’Andy’ Svensson och Pontus Wiridén

Matchinfo
Matchstart: 18.00
Speldatum: 10 April 2014
Spelplats: Vitavallen
Huvuddomare: Nikolas Eriksson
Assisterande domare: Bengt Fabbeke och Jonas Sundberg

FAIFs senaste matcher
30/3, IFK Borgholm (b) 1-4(0-0)
21/3, Drottningskärs IF (b) 3-4(1-2)
15/3 Kristianopels GOIF (h) 1-8(1-4)

Backaryds senaste matcher
7/3, Hoby (b) 1-1
1/3, Blåningsmåla/Eringsboda (n) 3-2
1/3, Saxemara (n) 2-5
1/3, Johannishus (n) 1-0