Nya mål

Nya mål
Mot nya mål
Mot nya mål
Mot nya mål

Jag var inte helt överrens med coach när han inför säsongen deklarerade att ”Vår målsättning i år tycker jag ska vara på övre halvan det har vi spelarna för.” och ”Årets överraskning för motståndarna blir laget Faif.”. Jag tyckte helt enkelt att det var en vågad målsättning, inte kunde väl seriens två sämsta lag gå ihop och bli ett lag för övre halvan?

Men med bra träningsnärvaro under hela våren då vi kunde spela på helplan så gott som varje träning och med en härlig kämparanda överraskade vi många lag och skapade oss ett bra utgångsläge inför hösten. Nu under hösten har spelet blivit lite krampaktigare, men vi har ändå kämpat ner motståndet med en solid defensiv och tagit tillvara på lägena som vi fått. Vi har verkligen visat att vi är ett lag och Tobbe hade rätt, vi var ett lag för övre halvan!

Nu väntar sista seriematchen när vi ska avsluta hemma mot Blåningsmåla/Eringsboda, ett sista skarpt tillfälle att vässa formen inför kvalet. Matchen borta mot Biffarna var jämn och tuff och det var inte förrän i slutet vi kunde peta in segermålet efter hörna, så det blir ett bra test för oss.

Nu spänner vi bågen, nu ska vi ge lagen som kommer från femman en riktigt bra match om platserna, nu sätter vi kurs mot nya mål!

Forza Fjöset!