Tobbe och Salle nominerade

Tobbe och Salle nominerade
Mattias 'Salle' Sallander

Sajten Fotbolliblekinge.se ordnar en galavecka där de under veckan har nominerat fyra personer i kategorierna årets målvakt, årets försvarare, årets mittfältare, årets forward och årets tränare. FAIF har efter årets lyckosamma säsong fått två nomineringar, Salle i årets försvarare och Tobbe i årets tränare, båda i mycket fint sällskap. Vi är så klart mycket glada och hoppas att på det bästa när vinnarna utses under söndagen.

Tobias Nordström
Tobias Nordström

Tobias Nordström – Fjärdsjömåla AIF
Den lilla klubben Fjärdsjömåla tog under fotbollsåret 2013 steget upp till division 5. Tränare Nordström har varit i klubben i fyra år och nu har han sett till att Fjärdsjömåla är tillbaka i division fem för första gången på 21 år. Nordström beskrivs som en pedagogik tränare som alltid har dörren öppen för sina spelare.
Övriga nominerade är: Besart Hasani (FC Iliria), Göran Bogren (Asarums IF) och Mikael Heimfors (Ronneby BK)

Mattias 'Salle' Sallander
Mattias ’Salle’ Sallander

Mattias Sallander – Fjärdsjömåla AIF
De kallar sig för ”Sveriges Milan” och kanske är då Mattias Sallander med klubbens mått mätt klassad som deras Alessandro Nesta?
När Fjärdsjömåla stod för den fantastiska bedriften att ta klivet upp i division 5 så hänfördes man av mittbacken Sallander som med sitt klubbhjärta höll en oerhört jämn och hög nivå.
Övriga nominerade är: Jonas Heimfors (Ronneby BK), Daniel Ivanovski (Mjällby AIF) och Jesper Gustafsson (Asarums IF)

Uppdatering: Tyvärr blev vi utan vinnare då Göran Bogren (Asarums IF FK) vann årets tränare och Jesper Gustafsson (Asarums IF FK) utsågs till årets försvarare i Blekinge.