Inför Johannishus

FAIF vs JSKDet har blivit dags för att starta igång höstsäsongen när Johannishus kommer på besök till Fjärdsjömåla IP. Vårmatchen var minnesvärd då vi i andra halvlek stod för en härlig vändning från 0-3 till 4-3.

När vi startar igång vår höstsäsong så har Johannishus redan hunnit med två matcher, först vinst i uppskjutna matchen mot Karlskrona BOIS med 2-0 för att sedan förlora med samma siffror mot Hasslö. Vi möter med andra ord ett lag som har matchtempot uppe!

Vi kollar läget med coach Tobias Nordström inför matchen.

Johannishus på torsdag, vad säger du om omstarten?
Nu är det äntligen dags för match igen! Grabbarna är riktigt taggade att komma igång. Vi gjorde en riktigt bra match mot huset på bortaplan, då vi vände ett 3-0 underläge till vinst med 4-3. Nu går vi för 3 nya poäng!

Läget i truppen
Truppen är i stort fulltalig, följande saknas: Tommy Olsson (skadad), Axel  Lönnkvist (bortrest), Per Carlsson (skadad) och Morgan Andersson (skadad).

Truppen
Andreas ’Andy’ Svensson, Mattias ’Gunde’ Pastuhoff, Emanuel Arnesson, Pontus ’Wirre’ Wiridén, Patrik ’Pake’ Andersson, Ricardo ’Räkan’ Carreno, Daniel Björkander, Peter Svensson, Peter Wihlborg, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Mattias Salander, Andreas ’Adis’ Lindén, Dennis Nilsson, Anton ’Öland’ Standert och Johan Eriksson

Matchinformation
Matchstart: 18:30
Matchdatum: 22 augusti
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Domare: Nikolas Eriksson, Karlskrona

Vårmötet: Vacker vändning mot Johannishus