Inför Blåningsmåla/Eringsboda

FAIF vs Blåningsmål/EringsbodaDet är dags för sista matchen inför sommaruppehållet när vi på måndag beger oss till Eringsboda för att möta Blåningsmåla/Eringsboda.

Coach Tobias Nordström ger oss sina tankar inför matchen.

Sista vårmatchen och vi möter Blåningsmåla/Eringsboda
Det vi tar med oss från förra matchen mot Hasslö är framförallt första halvlek där vi spelar en bra och snabb fotboll. Tyvärr så sjönk vi igenom i andra halvlek, men nu är det dags att göra en bra match i 90min. Jag tycker inte att vi gjort det riktigt än. Det är sista matchen på vår säsongen, vinner vi så kan vi ligga på andra plats under uppehållet, vilket jag tycker vi är värda.
Det jag vet om motståndet är att dom har några snabba lirare som vi få ha lite koll på och styra dom på fel sida. Jag brukar inte kolla så mycket på motståndarna utan vi ska spela vårat spel.

Läget i truppen
Läget i truppen ser helt ok ut, har några spelare kvar på skadelistan men vi kommer med 16st riktigt bra och hungriga spelare. Följande saknas: Johan Eriksson (bortrest), Axel Lönnkvist (bortrest), Johannes Pettersson (skadad), Jimmie Andersén (skadad), Kalle Olsson Liljekvist (skadad), Per Carlsson (skadad), Viktor Becker (bortrest), Henrik Markusson (sjuk) och Anders Jangenäs.

Truppen
Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Andreas Svensson, Pontus Wiridén, Nils-Johan Holmberg, Johan ’Hinken’ Andersson, Mattias Salander, Peter Svensson, Patrik ’Pake’ Andersson, Emanuel Arnesson, Dennis Nilsson, Mikael Bruun, Torbjörn Johansson, Jens Justad, Andreas ’Adis’ Linden, Peter ’Skåning’ Wihlborg och Anton ’Öland’ Standert

Matchinformation
Matchstart: 19:00
Spelplats: Åsjövallen, Eringsboda
Domare: Nikolas Eriksson, Karlskrona