Förlust mot Jämjö U

FAIF vs Jämjö UDet blev förlust i seriefinalen mot Jämjö U med 4-0(1-0).

Första halvlek var jämn spelmässigt, men det var Jämjö som skapade de hetaste chanserna. I tionde minuten tog hemmalaget ledningen när man ur misstänkt offside fick skjuta och sen kunde slå in returen.

I andra känns det som om vi inte orkar stå emot, Jämjö är lite fysiskt starkare och skickligare. 2-0 kommer på ett inspel från högerkanten och direktskott vid första stolpen. 3-0 är ett friläge där vi nästan hinner ikapp, men bollen går in via FAIF-ben. 4-0 kommer på straff sedan vi agerat lite klumpigt i eget straffområde. Jämjö hade fler chanser, men Gunde avvärjde säkert.

Coach Tobias Nordström kommenterar
Förlust med 4-0 mot ett starkt Jämjö. Jag brukar vara besviken efter en förlust, men inte idag för jag vet att alla spelare gav 100% och verkligen gjorde sitt bästa. Jämjö var verkligen bra på att rulla boll och dom var starka i närkamperna. Första halvlek ligger vi ändå bara under med 1-0 efter en retur som dom ganska enkelt få slå in i öppet mål!
Andra halvlek börja vi riktigt bra med några bra uppspel och vi rullar på bra men kommer aldrig till de heta chanserna. Istället gör dom 2-0 och då går luften ur oss något. Men jag är otroligt nöjd med vår insats och alla sliter på grymt bra.
Nu tar vi nya tag, match redan på torsdag igen mot Belganet-Hallabro.

Extra plus mot Jämjö få Tobbe Svåger som var överallt på planen och vann många dueller. Även Gunde var bra idag räddade några frilägen och var kung i luften.