Inför seriefinalen mot Jämjö U

Inför seriefinalen mot Jämjö U

FAIF vs Jämjö UIkväll är det dags för en tidig seriefinal i division 6 östra Blekinge när FAIF gästa Jämjös konstgräs. Vi kollar läget med coach Tobias Nordström.

Vinst mot FTT
Förra matchen mot FTT tycker jag att vi visar vilket bra lag vi är och att vi ska vara i toppen i år. Vi rullade bollen ruggigt bra var bra, hade rörelse över hela planen och alla jobbade för varandra. Det kommer man långt med i div6.

Seriefinal mot Jämjö U
Kan vi spela likadant mot Jämjö som mot FTT så vinner vi denna matchen också. Jag har dom som klara seriefavoriter i år, men jag tror ändå att vi kan slå dom med den formen vi har nu!

Läget i truppen
Tyvärr så har vi några skador i truppen på Ricardo ’Räkan’ Careno, Peter ’Skåning’ Wihlborg och Johan Eriksson. Dessutom är Emanuel fortfarande i väg.  Men vi far fullt godkända ersättare. Det är några som inte har varit med någon match innan i år som ska få visa vad dom går för.

Truppen
Mattias ‘Gunde’ Pastuhoff, Nils-Johan Holmberg, Mattias Salander, Torbjörn ‘Svåger’ Johansson, Patrik Pake Andersson, Peter Svensson, Jens Justad, Jimmie Andersén, Tommy Olsson, Mikael Bruun, Karl Olsson Liljekvist, Andreas ‘Andy’ Svensson, Johan ‘Hinken’ Andersson, Anton ‘Öland’ Standert, Daniel Björkander och Axel Lönnqvist

Matchinformation
Matchstart: 19:00
Spelplats: Jämjö IP
Domarteam: Nikolas Eriksson, Per-Ola Persson (assisterande) och David Holgersson (assisterande)

 

FAIF - Jamjo U i BLT
Blekingesport har koll på toppmötet!