Inför Johannishus borta

Inför Johannishus borta

FAIF vs JSKDags för andra omgången när vi gästa Johannis hus på fredagskvällen. Vi kollar läget med coach Tobias Nordström.

Vinst i premiären
Härligt med en vinst i premiären! jag tycker att vi försöker spela efter vår idé, men det var inte lätt med tanke på planes skick. Men det ger oss givetvis stort självförtroende inför nästa match.

Johannishus
Johannishus har jag inte sett spela i år, men vad jag har förstått så har dom några nya spelare som ska vara duktiga. Så dom är precis som vi snäppet bättre i år än förra året. Men vi ska spela vårat spel.

Läget i truppen – 6 nya in
Läget i truppen är bra, förutom Peter ’skåning’, som åkte på en bristning i låret på senaste träningen. Jag har lite återbud från dom som spelade förra matchen men vi har en bred och duktig trupp, så det är bara att andra får chansen att visa att det är dom som hör hemma i startelvan istället.

Truppen
Johannes Pettersson, Nils-Johan Holmberg, Peter Svensson, Jens Justad, Patrik ’Pake’ Andersson, Pontus Wiridén, Mattias Salander, Tommy Olsson, Emanuel Arnesson, Johan Eriksson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Ricardo Carreno, Mikael Bruun, Anton ’Öland’ Standert, Johan ’Hinken’ Andersson, Pontus Svanhall