Inför FTT

Inför FTT

FAIF vs FTTDags för andra hemmamatchen när FTT – Fridlevstad/Tving kommer på besök. Sambavallens gräsmatta är i betydligt bättre skick nu efter en omgång med välten, detta borgar för en trevlig tillställning. Vi kollar läget med coach Tobias Nordström.

Två raka vinster
Ja vi har börjat detta året riktigt bra. Vi har spelat som vi har sagt att vi ska göra, förutom lite mot Huset då vi låg vi lite fel i vårt positionsspel. Men vi är obesegrade tack vare att vi är mycket folk på träningarna och att alla ge 110% på träning och match.

FTT
FTT har börjat serien som väntat tycker jag, de har några duktiga spelare. FTT har även en ny tränare i Mikael Sellgren, sedan Glenn Wiberg lämnat.

Läget i truppen
Läget i truppen är bara bra, vi har lite små skador på Skåning och Räkan, så dom få vila. Sen är Emanuel i väg med jobbet och Hinken är också bortrest.

Truppen
Tommy Olsson, Mikael Bruun, Karl Olsson Liljekvist, Pontus Wiridén, Pontus Svanhall, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Mattias Salander, Patrik ’Pake’ Andersson, Johan Eriksson, Peter Svensson, Jimmie Andersén, Nils-Johan Holmberg, Andy Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Mattias Pastuhoff och Jens Justad.