Förlust mot Kallinge

I fint höstväder gästade vi Jernvallens fina gräsmatta. Efter en sämre första halvlek hamnade vi i underläge och uppförsbacke och matchen slutade i hemmafavör med 3-1(2-0).

Kallinge tog ledningen efter ett inspel och hade kontroll på spelet och de flesta chanserna i halvleken. Våra lägen skapade vi främst på fasta situationer och vi har kvitteringen inne, men den blir konstigt nog bortdömd. I halvlekens sista spark rinner hemmalagets snabbe Lucas Corlin genom i en misstänkt offside och kan sätta 2-0.

Andra halvlek blir lite avslagen när Kallinge tidigt sätter 3-0 på ett friläge. Vi får lite hop när Niclas görs ner och sätter efterföljande straff till 1-3, men vi kommer inte närmre.

Startelvan 4-4-2 (från höger)
Fredrik ’Pede’ Pettersson
Patrik ’Pake’ Andersson, Marcus Degerskär, Rickard Mattisson(k), Daniel Björkander
Roy Ax, Ricardo Carreno, Niclas Svensson, Rasmus Götberg
Lucas Andersson, Lars Langwagen

Carl-Cristian Karlsson, Joel Sigfridsson, Peter Svensson, Mattias Sallander

Matchfakta Kallinge SK – FAIF 3-1(2-0)
17′ 1-0 Alan Kedzierski
45’+1 2-0 Lukas Corlin
54′ 3-0 Omar Khlaf
75′ 3-1 Niclas Svensson (straff)
90’+1 Utv Lucas Andersson