Steget efter mot Kallinge

Kallinge satte tonen direkt och FAIF kunde inte komma upp i nivå utan det slutade med en klar förlust med 6-0(3-0).

Trots att vi började med avspark så låg bollen bakom Peter Svensson i målet efter endast 30 sekunder. Kallinge vann bollen, spelade upp på forward som skarvade vidare till en frilägeslöpande medspelare som kunde lägga in bollen.
Hela halvleken är Kallinges men vi har en liten period när vi ändå skapar ett par lägen. Vi har två bollar inne, men båda blir bortdömda för offside och ett friläge som tyvärr missas. Dock ska sägas att även Kallinge hade fler chanser än de tre mål de gjorde i första halvlek.

Andra blir rätt avslagen, när vi inte tar oss fram till några lägen samtidigt som Kallinge tidigt kan öka på till 4-0 på en målvaktsretur. 5-0 kom på en låg frispark som inte såg otagbar ut, men det var av akademiskt värde idag. Med matchens sista spark fastställde Kallinge slutresultatet till 6-0.

Startelvan 4-4-2 (från höger)
Peter Svensson
Patrik ’Pake’ Andersson, Rickard Mattisson (k), Marcus Degerskär, Daniel Björkander
Niclas Svensson, Linus Arvidsson, Ricardo Carreno, Andreas Norberg
Dardan Dulak, Lucas Andersson

Avbytare:
Mattias Sallander, Jonathan Nilsson, Carl-Christian Karlsson, Rasmus Götberg

Matchfakta Kallinge SK – FAIF 6-0(3-0)
1′ 1-0 Fitim Gashi
34′ 2-0 Fitim Gashi
41′ 3-0 Lukas Corlin
51′ 4-0 Beqir Salimusa
74′ 5-0 Lukas Corlin
90′ 6-0 Mohamad Monzer Ghannoum