Blekingesport sänder FAIFs hemmamatcher

BlekingesportApril, april! Detta var tyvärr inte sant utan ett aprilskämt.

Blekingesport avslöjade i onsdags att de livesänder HIF Karlskronas kval till Handbollsligan och Asarums IFs hemmamatcher på nätet. Men även att det kommer fler nyheter inom samma område. Vi kan nu avslöja att Blekingesport har köpt sändningsrättigheterna till FAIFs hemmamatcher i division 6 östra Blekinge under 2019. FAIF har valts ut bland alla övriga fotbollsföreningar i Blekingeserierna. Det som avgjorde till slut var att vi kan lämna målgaranti efter att ha varit det målgladaste laget i Blekinge under 2018 med 6.33 mål per spelad match.

Vi är mycket glada för denna chansen att visa upp vår förening i samband med att vi firar 70 år som förening och hoppas att det kommer bidra till ett ökat intresse för våra matcher, hälsar ordförande Peter Svensson.

Björn Skarpsvärd kommer att kommentera matcherna och som expertkommentator vid hans sida kommer vår gamla spelare och tränare Tobias Nordström assistera. Alla hemmamatcherna kommer att sändas på Blekingesports hemsida och kommer vara gratis för alla prenumeranter. De som inte är prenumeranter kan köpa en match för 49 kronor.

För att ge bästa möjliga kameraposition kommer vi att bygga en plattform på det svagt lutande taket över bortalagets omklädningsrum. På plattformen kommer även att beredas sittplats för kommentatorerna.