Jerry Andersson ny tränare

Jerry Andersson

Jerry Andersson

Vi är mycket glada att kunna presentera Jerry Andersson som ny tränare i FAIF. Jerry är en rutinerad spelare som anslöt till föreningen under 2018 och nu tar steget till att bli tränare. Vi tror att Jerry med sin fotbollserfarenhet och sina ledaregenskaper blir en utmärkt tränare.

Jerry är fotbollsfostrad i Listerby IK och har även ett förflutet som spelare i Eringsboda SK och IF Trion.

Marcus Degerskärs kommentar om Jerry
Det känns fantastiskt att vi hittat en bra lösning på tränarfrågan för 2019. Jobbet vi som förening har gjort för att komma hit har varit spännande och samtidigt utmanande. Nu har vi en viktig bit på plats som gynnar FAIF på alla sätt och som vi kan bygga på.
Nu känns det som om vi kan hitta rätt fokus och jobba för ett grymt jubileumsår!
Det som är mest taggande nu är att Jerry verkligen brinner för att anta vår utmaning och att han har hunnit en bra bit i hur han tänkt att vill jobba med oss i spelartruppen. När vi väl ställde frågan kändes det gött att han har ett mål att gå mot och idéer om hur han vill dit.
I FAIF är vi en grupp som gör saker tillsammans och har förbannat kul ihop. Jerry är en föreningsmänniska som har haft chansen att syna oss, som spelare, under hösten och som både förstår detta och samtidigt vill utmana oss att bli ännu bättre på föreningslivet och på plan.
Medan vi jobbat med tränarrollen har vi också spetsat till truppen och laget känns vasst inför 2019.
Nu ska vi ta mig f-n ge oss själva chansen att ta tag i detta och träna inför och igenom säsongen. Då växer vi och hjälper Jerry in i hans nya roll.

Vi hälsar Jerry varmt välkommen som tränare och vi återkommer med en intervju.