Statusuppdatering med sportchefen

Marcus Degerskär

Marcus Degerskär

Bosmanmånaden är inledd och hemsidan kollar läget med vår spelande sportchef Marcus Degerskär.

Hej ”Degen”, hur är läget?
När kaos och ordning tävlar vinner alltid kaos, för det är bättre organiserat. Det säger väl det mesta just nu…

Hur ser det ut med tränare inför nästa säsong?
Vi har 2-3 intressanta kandidater att jobba med och sedan finns det ett par oprövade kort som kan vara något för framtiden. Ett par namn har fallit bort under resan, av olika orsaker, vilket är naturligt. Ingenting är färdigt men vi jobbar stenhårt på detta och målet är att hitta den bästa lösningen så snabbt vi kan!

Hur ser den befintliga truppen/nyförvärv ut inför nästa år?
Jag har börjat samtalsrundan och hunnit med ett gäng, även om kaoset gör att tiden springer fort iväg. Än så länge har snacken varit väldigt givande och flera bra poänger har kommit fram.
Det vi definitivt vet är att Tobbe lämnar ett hål mellan stolparna, men kontakter är tagna för att fylla ut det. Vi behöver höja kvalitén på träningarna både vad gäller antal på plats och hur vi kan genomföra övningarna. Räknar med att vi kan göra ett starkt 2019 utifrån den nuvarande truppen och nyförvärv.

Något annat du vill tillägga?
Vi ska ge oss själva chansen att utvecklas som spelare, lag och förening 2019! Då måste vi se till att ge alla möjligheter för att det ska hända. Ser fram emot att vi, var och en, lyckas planera in så att vi tar den chansen och nöter på, på träningarna.

Vi tackar Marcus för uppdateringen och hoppas att vi får lite nyheter att rapportera om snart.