Nära poäng mot Fridlevstad

FAIF vs FridlevstadDet var när att det blev poäng i hemmamatchen mot topplaget Fridlevstad, matchen slutade dock 3-4 efter ett sent avgörande.

Fridlevstad satt högsta fart direkt och tog ledningen direkt, många trodde nog att matchen skulle likna de tidigare. Men vi kunde äta oss in i matchen och jämna till spelet, även om bortalaget styrde. Kvitteringen kom på straff av ’Degen’ efter att Philip blivit nedgjord i en luftduell. I 40:e minuten har vi en dubbelchans för Granit och Agostin, men målvakten avvärjer. Istället kan vi ta ledningen med 2-1 när Agostin är starkast och sätter bollen. Tyvärr kan Fridlevstad kvittera direkt efter och 2-2 i paus.

I andra inleder Fridlevstad igen med att ta ledningen när Freddie Sjögren sätter sitt tredje för dagen. Vi kan dock replikera omgående när Agostin snor åt sig bollen av bortaförsvaret och placerar in bollen. Bortalaget har klart övertag i avslut, men Tobbe står för flera fina räddningar, men med 10 minuter kvar får vi inte bort en retur och Fridlevstad kan sätta segermålet.
Snöpligt efter en fin insats där vi mycket väl kunde tagit poäng.

Startelvan 3-5-2 (från höger)
Tobias Olsson
Patrik ’Pake’ Andersson, Marcus Degerskär, Jerry Andersson
Michael Nilsson, Jonathan Nilsson, Ricardo Carreno, Robert Pepniku, Andreas Norberg
Philip Berzelius, Lucas Andersson

Johan Eriksson, Daniel Björkander, Granit Syla, Agostin Pjeternikaj, Henrik Andersson Sorman

Matchfakta FAIF – Fridlevstad GOIF 3-4(2-2)
2′ 0-1 Freddie Sjögren
15′ 1-1 Marcus Degerskär (straff)
42′ 2-1 Agostin Pjeternikaj (Assist Henrik Andersson Sorman)
44′ 2-2 Freddie Sjögren
51′ 2-3 Freddie Sjögren
53′ 3-3 Agostin Pjeternikaj
81′ 3-4 Håkan Skansfors