Förlust mot Ramdala

Precis som i senaste matcherna gör vi en bra första halvlek, men i andra kunde Ramdala avgöra och vinna klart. Matchen slutade 1-6(1-2) i den stekande solen.

Första halvlek är jämn och båda lagen har lite chanser, men det är bortalaget som tar ledningen i tionde minuten. När man får in bollen efter ett ihopslag. ’Degen’ är nära att kvitter på ett friläge, men strax efter gör han inget misstag när han är på nytt fri och sätter bollen högt över målvakten. Strax innan paus tar Ramdala på nytt ledningen när vi missar i en offsideställning. ’Degen’ och Lucas har sen en bra chans till kvittering precis innan vilan, men bortalagets försvar kan avvärja.

I andra halvlek kommer Ramdala ut och tar kommandot direkt och skapar något bra läge innan de kan öka sin ledning till 3-1. Här dör matchen lite och båda lagen delar hellre ut en ful smäll än spela bollen. I slutminuterna rinner Ramdala genom ett par gånger och fastställer slutresultatet till 1-6.