Rapport från Futsal-DM

Blekinge FFDebuten i Futsal DM blev precis så tuff som förväntat med tanke på motståndet (Trion gick hela vägen till final), men vi kämpade väl och trots de stora siffrorna så hade vi flera fina sekvenser.

FAIF – FK Karlskrona 1-11(1-4)
FKK kom från en inledande förlust mot Trion och satte högsta fart direkt och vi skapade inte speciellt mycket mot detta unga och rörliga FKK. Vårt mål (1-2) var en snygg skarvnick från en FKK-spelare över egen målvakt på Tobias Olssons långa uppspel.

IF Trion – FAIF 11-3
Trion trodde nog att det skulle gå lättare än vad det gjorde inledningsvis efter vår första match. Och vi inledde med att ta ledningen i matchen när Granit Syla enkelt kunde stöta bollen i mål efter Rasmus Götbergs framspelning. Trion vänder på matchen under andra halvan av halvleken när orken tryter.
Vi har en fin period mitt i andra halvleken när först Andreas Norberg tar sig runt hela motståndarlaget och spelar fram Björn Henriksson som med ryggen mot mål vid ena stolpen kan klacka bollen förbi målvakten. Strax efter kommer nästa mål när vi reducerar till 3-7 genom Johan ’Hinken’ Andersson som följer med upp i anfallet och avslutar säkert.
Under matchens slut rinner det tyvärr iväg och blir tvåsiffrigt även denna matchen när Trion gör två mål i matchens sista minut.