Nya tränare klara

Nya tränartrion: Marcus Degerskär, Ricardo Carreno, Johan Eriksson

Nya tränartrion: Marcus Degerskär, Ricardo Carreno, Johan Eriksson

FAIF har sedan Åke Byhedens besked att sluta letat ny tränare och nu är det äntligen klart. Det blir Ricardo ’Räkan’ Carreno, Johan Eriksson och Marcus ’Degen’ Degerskär som en spelande trio tillsammans kommer att leda laget under 2018.
Föreningen är mycket glada över denna lösning som är både ekonomiskt hållbar och brett förankrad i föreningen.

Trion kommer att dela upp tränarrollen i tre roller:

  1. Ansvarig för laguttagningar och match
  2. Ansvarig för planering och genomförande av träningar under försäsong och ordinarie säsong
  3. Ansvarig för planering och genomförande av träningar under försäsong och ordinarie säsong

Ricardo kommer att ha roll 1, Johan och Marcus rollerna 2 & 3. Sedan kommer även Mattias Sallander att stötta när det behövs.

Ricardo om tränarrollen:
Vi har massor av erfarenheter inom fotbollen och tränarstaben. Vi får allt från en lekfarbror till psykopatisk träningsnarkoman för att inte glömma taktikern som har massor med idéer.
Det som ändå är viktigast av allt, är att vi gör detta som ett lag. Det innebär att vi kommer behöva allas medverkan, engagemang, vilja, intresse för att tillsammans bygga det lag vi är. Ett lag fylld med glädje och gemenskap.
Tillsammans lägger vi upp de mål och förväntningar vi kommer ha i den kommande säsong. Vi i staben kommer göra allt för att ge de förutsättningarna.

Vi återkommer med en intervju med tränarna när de har hunnit prata ihop sig och presentera sina  tankar och idéer för spelartruppen.