Säker seger till slut

Måljubel

Måljubel
Måljubel
Vi avslutade säsongen 2017 på bästa sätt när vi vände underläge 0-2 till en säker seger med 5-2 mot Rödeby. Marcus Degerskär gjorde hattrick och Johan Eriksson som bröt sin måltorka i senaste hemmamatchen gjorde två(!) nya mål.

Första halvlek är jämn, första kvarten kanske något till Rödeby och de skapade också första farliga läget på en hörna efter några minuter. Vi har också ett par bra lägen, Johan skjuter över och ’Degen’ prickar ribban. I slutminuterna sätter Rödeby 0-1 när de är först på en retur efter ett skott utifrån.

Vi får en dålig start när ’Hinken’ ska nicka bort ett inlägg över ribban, men får till en perfekt båge över en förvånad Tobbe i målet, 0-2. Vi replikerar dock direkt, Linus skarvar bollen vidare till ’Degen’ som drar till på ett och bollen sitter högt, 1-2. Bara ett par minuter senare är det dags igen, Johan bryter ett uppspel tar sig mellan backarna och curlar snyggt och kyligt in kvitteringen i bortre utan chans för målvakten.
3-2 satte ’Degen’ när han mötte ett nytt inspel och placerade bollen mellan benen på målvakten. 4-2 var riktigt snyggt när ’Degen fullbordade sin hattrick med en vänster i krysset på en fin boll i djupled. 5-2 nickar Johan in efter en hörna när bollen nickas in igen framför mål.