Komfortabel vinst mot Gränum

Glada målskyttar

Det blev en komfortabel vinst mot Gränum, som mest riktade sin energi mot domaren. Vi gjorde fyra mål och vann (4-1), Gränum drog på sig fyra röda kort. Värt att minnas från matchen är att Linus Arvidsson gjorde mål i sin debutmatch och Johan Eriksson satte sitt första mål för föreningen i sin 50:e match.

Gränum började bäst och hade spelet, det dröjde till 10 minuten innan vi hade ett avslut på mål, då börjar matchen jämna till sig. I 24:e minuten tar vi ledningen när ’Degen’ nickar in retur från målvakten. Gränums ledare blir upprörd och går in på planen för att diskutera med domaren och blir följaktligen avvisad från matchen, men vägrar lämna så domaren bryter matchen tills ledaren lämnat.
Matchen kunde tas upp igen efter drygt fem minuter och då dröjde det inte länge innan 2-0 kom. Norberg tog sig fram på kanten och slog ett inlägg som ’Degen’ skarvade vidare till ’Andy’ som kunde sätta bollen högt via målvaktens händer.

I andra åker vi på en snabb kontring efter hörna, Gränumsspelaren lobbar snyggt in 2-1 i bortre gaveln från en bit utanför straffområdet. Efter timmen spelad så får Linus ett snyggt inspel från Norberg som skär tvärs genom straffområdet, vid bortre stolpen kan han lätt stöta bollen i mål.
Strax efter blir Linus nerknuffad i straffområdet och fram stiger Johan Eriksson som beslutsamt sätter straffen högt i mål till 4-1!
Efter detta tappar Gränum än mer sugen och riktar sin energi på domaren, matchen blir sönderryckt av alla kort. Vi skapar massor med chanser, men har inte skärpa att sätta dit de.