Förlust mot Pukavik

Björkenäs-Pukaviks IFDet blev förlust i lördagens match borta mot Björkenäs/Pukavik med 1-2(1-1). Målskytt för dagen var Andreas Norberg som gjorde sitt första mål för föreningen.

Pukavik börjar matchen bäst och skapar många lägen i inledningen och på ett av dessa tar de ledningen med 1-0 när de sätter en retur efter ett friläge. Efter halvtimmen kan vi dock kvittera när ’Andy’ ser Norberg i en offensiv löpning in i straffområdet. Norberg möter bollen med vänster yttersida på halvvolley och bollen skruvar sig in i burgaveln.

En stund in i andra kom det som skulle bli Pukaviks segermål. Hemmalaget kom runt på kanten och spelade snett inåt bakåt där de kunde sätta bollen i mål, 2-1. Vi försökte flytta upp på slutet, men skapade väldigt lite hela halvleken.