Klar förlust mot Biffarna

Det blev en klar förlust när vi på bortaplan mötte Blåningsmåla/Eringsboda. Slutresultatet skrevs till 5-0(2-0).

Vi var inte med i början av matchen och redan i tredje minuten får Tobbe rädda ett avslut i fritt läget på ett inspel från kanten. 1-0 kom på en lång lyftning från mittplan som seglade in under ribban. Nästa kalldusch väntade inte länge på sig, hemmaspelaren fick med en klar hands ta med sig bollen fram till ett friläge som förvaltades fram till 2-0.
Halvleken blev jämnare vad det led, men vi hade svårt att skapa några chanser.

I början på andra lyfter vi spelet lite och trycker tillbaka Blåningsmåla, men fortfarande utan att skapa de farliga chanserna. Efter timmen spelad tvingades Tobbe i målet till ett byte efter en ny kollision med en hemmaspelare, Dardan fick ta på sig handskarna och ställa sig i målet. Strax efter detta får Dardan kapitulera när Blåningsmåla slår en lång boll bakom backlinjen som man springer genom på, 3-0. Precis efter detta har vi vår bästa chans i matchen, Ahmad kommer fram på kanten och får avslutet förbi målvakten, dock räddas bollen precis på mållinjen. Bollen går till Eric som avslutar, men bollen stoppas av en hemmahand som domaren valde att inte blåsa straff för.
Istället kan hemmalaget komma runt på kanten och trycka in 4-0 i bortre gaveln. Innan man fastställer slutresultatet 5-0 genom att slå en en retur efter inlägg.