Förlust mot Ramdala

Det blev förlust i hemmapremiären mot Ramdala på ett soligt, men blåsigt och kallt Fjärdsjömåla IP. Slutresultatet skrevs till slut till 0-4(0-2).

Båda lagen hade var sitt friläge direkt i inledningen, där hemmalagets Marcus Degerskärs var farligast. Han blev fri från halva plan, men avslutet när han försökte tunnla målvakten räddades. Istället var det Ramdala som tog ledningen i sjunde minuten när man fick flera chanser efter en hörna och till slut kunde skjuta från straffområdeslinjen till 0-1.
Ramdala var hetare och Tobbe i målet fick göra flera bra räddningar.
I matchminut 29 kom Ramdala runt på högerkanten och inspelet nådde en fri spelare vid bortre stolpen som enkelt kunde sätta bollen i mål.

Slutet på första och andra bli lite jämnare i spelet, men det är ändå Ramdala som har de flesta chanserna. 0-3 kommer med 10 minuter kvar när en bortaspelare alldeles för enkelt får dribbla sig genom fem försvarare och sätta bollen i mål. Vid 0-4 räddar Tobbe först friläget, men det blir ett motlägg som går i en båge över som kan förpassas in i det tomma målet.