Storvinst mot Gränum

Jacob gratuleras av 'Degen' efter sitt 3-0-mål

Jacob gratuleras av ’Degen’ efter sitt 3-0-mål
FAIF avslutade säsongen på bästa sätt när Gränum besegrades med 6-1(2-0) hemma på Fjärdsjömåla IP inför en stor publik och en härlig sensommarsol.

Gränum började matchen klart bäst och skapade mest första halvtimmen. Bästa chansen att göra mål hade bortalaget efter fem minuter med öppet mål från någon meter, men man lyckas snubbla på bollen och ’Björken’ kan till slut rensa undan. Istället kunde vi kontra in 1-0 i 15:e minuten när ’Andy’ serverar ’Degen’ fritt läge. 2-0 kom i minut 32 när ’Degen’ betalar tillbaka och spelar in bollen till ’Andy’ som sätter den i mål.
Innan paus bränner både Jacob och ’Degen’ var sitt friläge, men ändå en komfortabel ledning på 2-0 i paus.

Jacob var pigg i inledningen av andra och testade först med ett skott tätt utanför, innan han blev fri och satte 3-0. Strax efter kom Jakob (igen) ner till kortlinjen, slog ett lobbinlägg mot bortre stolpen där ’Andy’ påpassligt kunde nicka in bollen till 4-0.

Michael Nilsson med ett uppspel
Strax efter fick Gränum en straff som man satte till 4-1. När sedan Gränum fick en spelare utvisad efter två gula kort så var det ingen större fråga om vart segern skulle gå.
5-1 kom sedan ’Degen’ bröt ett misslyckat uppspel från målvakten och kunde placera in bollen i öppet mål. 6-1 gjorde Eric när han satte Johans inspel i mål. Gränum hade ett par chanser i slutet, en frispark som Tobbe räddar och en annan frispark som nickas i stolpen och returen sedan över.