Förlust mot Iliria

FC IliriaDet blev en ny förlust mot Iliria när vi föll ihop i slutet av första halvlek och släppte in tre mål sista fem minuterna. Matchen slutade 2-6(1-5).

Matchen börjar jämnt och lagen byter lite chanser med varandra, men i den 13 minuten kan Iliria ta ledningen med 0-1 när man får flera chanser vid bortre stolpen och den kan till slut studsa in, till synes enkelt. Vi har sen ett en bra frispark och Iliria ett skott i ribban. EFter halvtimmen spelad räddar Tobbe först ett friläge, men Iliria kan trycka in returen till 0-2.
Vi kan dock reducera ganska omgående och framför allt framspelning var läcker. ’Degen’ hamnar ur vinkel med ryggen mot mål, cykelsparkar bollen in framfr mål där ’Andy’ påpassligt sätter bollen i mål.
Sen hamnar i någon form av passivitet och låter Iliria på fem minuter ifrån till 5-1 i paus. Inte bra och alldeles för enkla mål i mitten.

Andra halvlek är i princip spel mot ett mål – Ilirias. Tyvärr kan vi inte omsätta övertaget i speciellt många klara målchanser. Med 25 minuter kvar reducerar ’Andy’ snyggt när han nickar in Hosseins inlägg. Vi har ett par frilägen och en straff som blir tveksamt bortdömd för offside, men istället kan Iliria fastställa slutresultatet till 2-6 på tillägstid.