Förlust mot Belganet/Hallabro

Flymen Ultras bjöd på nytt färgstarkt tifo

Belganet/Hallabro drog det längsta strået i matchen i torsdags och vann med 3-0(2-0).

Bortalaget inledde bäst och hade ett skott i ribban från smal vinkel direkt och strax senare ett friläge. 0-1 i 13:e minuten var en olycklig situation. Belganets anfallare springer mot bollen, linjedomaren drar flaggan, alla slutar spela, men ingen signal från domaren. Istället kommer en mittfältare bakifrån tar bollen och fri med Tobbe sätter han bollen.
Vi har sen ett bra läge för kvittering, men Jakobs avslut i fritt läge går utanför. Istället kunde Belganet sätta 0-2 på ett nytt friläge mot en osynkad backlinje.
En ganska jämn halvlek, men där Belganet var lite farligare framåt.

Andra inleds med ställningskrig, men sedan tar vi över. Tyvärr sätter vi inte dit chanserna. I 60:e minuten har Degen en bra nick som målvakten räddar. Istället kan bortalaget sticka upp och skapa en hörna som man tyvärr nickar in vid bortre stolpen, 0-3. Vi är sen nära på hörna och har en frispark i bra läge. Även bortalaget skapar några lägen när vi flyttar fram.