Äntligen vinst

'Andy' trycker in 3-1

’Andy’ trycker in 3-1
Det blev äntligen vinst när vi besegrade Sillhövda med 5-4(3-1). Första vinsten på över ett år. Andreas ’Andy’ Svensson inledde på bänken, men kom in och stänkte dit ett hattrick.

Vi började matchen slarvig och Sillhövda hade kommandot, men efter hand tog vi oss in i matchen. Efter en kvart kunde vi ta ledningen när ’PM’ från bortre delen av straffområdet nickar in en frispark. Sillhövda kan kvittera när vi slarvar på mittfältet och de kan gå till kontring. Vi kan dock återta ledningen precis efter i en snygg kontring där Eric kommer ut på kanten och slår in ett lågt inlägg som Marcus Degerskär kan stöta in.
Med drygt fem minuter kvar av halvleken trycker ’Andy’ in ’Degens’ skarvnick och vi kunde gå till halvtidsvila med 3-1.
En jämn halvlek där båda lagen har flera chanser, vi är lite effektivare och Tobbe i målet gjorde flera fina räddningar.

Efter timmen spelad reducerade Sillhöva till 2-3 när ett slumpskott letade sig in i bortre gaveln. Strax efter kvitterade de också när de nickar in en lång frispark. Vi tog ledningen på nytt när ’Andy’ nickskarvade in ’Salles’ frispark. Med kvarten kvar fullbordade ’Andy’ sitt hattrick, ’Degen’ bröt en inspark och serverade ’Andy’ ett öppet läge.
Vi har under halvleken flera chanser, men nickar och avslut går strax utanför.
På slutet blir det onödigt spännande när Sillhövda kan reducera till 4-5 med ett lobbskott, avlossat ganska ostört utanför straffområdet.