Förlust i premiären

Kallinge SKDet blev förlust i premiären mot Kallinge som var bättre och rörligare. Slutresultatet skrevs till 1-4(0-2) efter att Niclas Svensson reducerat i slutminuterna.

Kallinge satte högsta fart direkt och ägde första halvlek, vi kom inte riktigt fram i några vassa attacker förutom ett par frisparkar.
I sjunde minuten kunde bortalaget ta ledningen när man från offsideposition skarvade in ett inlägg i mål. 2-0 kom på straff där Gunde gick åt rätt håll och såg ut att rädda, men kunde inte hålla bollen.
Resultatet i paus var inte orättvist på något sätt, Kallinge skapade mest och bäst.

I inledningen av andra halvlek är vi alldeles för passiva och Kallinge satte högsta fart och kunde sätta två snabba mål direkt och avgöra matchen.
Vi försökte flytta fram, andra halvlek var lite jämnare spelmässigt, men det dröjde till 85:e minuten innan vi fick in bollen i mål, detta efter samarbete med bröderna Svensson. ’Andy’ slog ett fint inlägg från vänsterkanten som Niclas nickade in vid bortre stolpen.