Vinst mot Vilshult i genrepet

Vilshults IFIgår spelade vi genrep inför säsongsstarten när vi mötte Olofströmslaget Vilshults IF. Vi vann matchen klart med 4-1(1-0) efter att ha fått bra utdelning sista halvtimmen.
På torsdag är det seriepremiär när Kallinge SK kommer till Fjärdsjömåla IP, varmt välkomna!

Första halvlek var rätt jämn spelmässigt, även om vi hade ett litet övertag i chanser. Hussein prickade ribban med ett skott från kanten och Peter nickade en hörna som målvakten parerade. 1-0 skulle dock komma när Degerskär fick bollen i djupet av ’Andy’ och placerade in bollen vid första stolpen.
Vilshults bästa chans kom när man bröt in från kanten och sköt hårt, men Seyed i målet styrde bollen i stolpen.

I början av andra kvitterar Vilshult med ett tungt skott utifrån i röran efter en fast situation. Degerskär håller sig på nytt framme en stund senare när ’Wayne’ hittar honom med ett instick och ett nytt friläge förvaltas. I detta läge så tar vi över och lyckas få bortalagets försvar att spridas ut.
Niclas kan slå in 3-1 mellan benen på målvakten efter en retur på Eriks avslut. 4-1 var riktigt snyggt, ett inkast nickas av Niclas till Daniel H som möter med en volley och det var ett efterlängtat mål för Daniel som var avslutsglad igår.
Vilshult har någon halvfarlig chans i andra, men Seyed avstyrde det.