Rasmus Götberg klar för FAIF

Rasmus Götberg klar för FAIF
Rasmus Götberg
Rasmus Götberg
Rasmus Götberg

FAIF har gjort klart med första nyförvärvet inför 2016. Det är Rasmus Götberg som ansluter från Alsjöholms IF. Rasmus är en ytter som kan spela både i försvaret och på mittfältet och har tränat med oss en tid och visat att han är en spelare som kommer passa bra in i FAIF.

Hej och välkommen till FAIF Rasmus! Varför blev det FAIF?
Hej hej och tack! Jag visste inte så mycket om föreningarna här nere i Blekinge så jag kikade runt på många olika hemsidor och föll sedan på FAIF. Vem vill inte lira boll på en plan som kallas Sambavallen? FAIF har en träningsmatch mot Alsjöholms IF till våren och det råkar vara den förening jag spelade för förra säsongen. Därför är jag heltaggad för just den drabbningen om jag blir uttagen. När jag provtränade tyckte jag att det gick snabbt att komma in i gemenskapen och det var också en viktig orsak till val av förening.

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag är en stark ytterback/yttermittfältare som kämpar och ger 100% så länge jag bara orkar. På min kant är jag en bestämd försvarare/mittfältare som inte är rädd för att ge och ta smällar på plan. Jag gillar också att tugga i omklädningsrummet och hoppas att jag även kan tillföra en god stämning utanför planen.

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Pukebergs BK, Bodabruks GOIF och Alsjöholms IF

Vad tror du om FAIFs möjligheter i serien nästa säsong?
Jag vet inget om motståndarlagen här runtomkring så jag kan tyvärr inte svara på den frågan.

Vad gör du helst på din fritid när du inte spelar fotboll?
Då umgås jag gärna med min sambo och bonusson. Dessutom ligger Manchester United mig varmt om hjärtat så jag missar sällan en match där.

Än en gång, välkommen till FAIF!
Än en gång, tack!

Allmänt
Namn: Rasmus Götberg
Smeknamn: Götberg, Göte
Född: 1991
Sysselsättning: Lärare
Längd: 181cm
Vikt: 86 kg
Position: ytterback/yttermittfältare