Marcus Degerskär till FAIF

Marcus Degerskär till FAIF
Marcus Degerskär
Marcus Degerskär
Marcus Degerskär

Från Lyckå FF kommer anfallaren Marcus Degerskär till FAIF 2016. Marcus är en rutinerad målfarlig forward som gärna löper i djupet och visar bra inställning och stor vinnarskalle. 2015 gjorde han ett inhopp i Lyckås premiärmatch i division 4 innan det blev ett uppehåll resten av säsongen. 2014 var han delaktig i Lyckås avancemang till fyran när han satte två mål i kvalspelet. Själv menar han att han helst gör fula mål och vi håller med, alla mål räknas!

Hej och välkommen till FAIF Marcus! Varför blev det FAIF?
Sugen på en ny utmaning och Johan har sålt in stämningen! Gjorde mitt första seniormål mot FAIF så jag har en skuld att ge tillbaka.

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag lever på mottot hellre tre skitfula än ett snyggt mål, så det hoppas jag kunna leva upp till. Är en anfallare som går i djupled och rör mig mycket. Jag gillar att snacka på plan och vill gärna leda och ledas på samma sätt, hoppas kunna bidra med min ”rutin”.

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Mestadels Lyckeby GOIF/Lyckå FF men har gjort en sväng i Nättraby GOIF och ett par klubbar (Stehags AIF och Lunds BOIS) när jag pluggade i Lund, samt Gårda BK i Göteborg.

Vad tror du om FAIFs möjligheter i serien nästa säsong?
Efter att ha sett bara en inomhusträning är jag övertygad att vi har alla chanser till något bra, bara vi tror på det och är beredda att slita för det!

Vad gör du helst på din fritid när du inte spelar fotboll?
Bygger till hemma, Xbox, politik, akvarium, tränar, följer slaviskt Malmö FF & Liverpool…

Än en gång, välkommen till FAIF!
Tack som fan!

Allmänt
Namn: Marcus Degerskär
Smeknamn: Degen (kanske inte svarar om någon säger Marcus)
Född: 1983
Sysselsättning: Ordförande för IF Metalls styrelse på ABB
Längd: 179 cm
Vikt: 75 kg
Position: Anfallare