Förlust mot Ramdala

FAIF vs RamdalaEfter poängen senast blev det en ny förlust när Ramdala gästade Fjärdsjömåla IP. Bortalaget var starkast och vann med 7-1(4-0).

Matchens första minuter börja jämnt och det kändes som om vi verkligen var med i matchen. Men i åttonde minuten fick Ramdala en frispark på vår vänsterkant som de lyfte in och en relativt fri spelare kunde nicka in bollen till 0-1. Några minuter senare var det dags igen när Ramdala efter klar hands fick med sig bollen och kunde slå ett inlägg som på nytt kunde nickas in av en omarkerad spelare. Trean och fyran kom strax senare och ett av målen var en riktig upprullning, där bollen gick på ett tillslag innan det avslutades på volley otagbart för Björn i hemmamålet.

I andra får vi en riktig mardrömsstart när Ramdala omgående kommer runt på sin högerkant och kan stöta inspelet i mål. Bortalaget gör ytterligare två mål innan de slår av på takten och vi kan komma fram och hota mer. ’Öland’ är på väg genom ett par gånger, kanske borde han ha haft straff när han sprang in i straffområdet med ryggsäck. Tröstmålet 1-7 kom med ett par minuter kvar när Ricardo lyfte in en frispark i straffområdet som Peter nickade in i målvaktens bortre hörn.