Förlust mot Kallinge

Kallinge vs FAIFDet blev en ny förlust när vi gästade Kallinge och plastgräset Jernvallen. Till slut skrev siffrorna till 8-1(3-1) i en match där vi var hyfsat med i första, men tappade i andra.

Vi får en ordentligt jobbig start när Kallinge efter bara någon minut lyfter in en frispark från kanten som seglar in i bortre gaveln. Och några minuter senare blev det 2-0 när hemmalaget enkelt tilläts nicka in ett inlägg. Med 10 minuter kvar av halvleken kunde vi reducera när en rensning från eget straffområde friställde ’Öland’, han mötte målvakten som blev lika rädd han, men bollen gick förbi och ’Öland’ kunde rulla in bollen i öppet mål.
Strax innan halvtid iscensatte hemmalaget en snygg och effektiv kontring som resulterade i ett friläge som förvaltades till 3-1.

I andra halvlek är vi inte alls aktiva och nära våra motståndare, utan hemmalaget får gång på gång avlossa skott strax utanför straffområdet som resulterar flera gånger och utökar hemmaledningen till slutresultatet 8-1.