Storförlust mot Hasslö

FAIF vs HasslöHasslö var helt klart storleken större i matchen och vann matchen med hela 10-0(5-0).

Hasslö satte högsta fart direkt och visade att man verkligen vill hänga på i toppen. Ett inspel och en olycklig studs och bollen kunde stötas i mål, 0-1. Andra målet var klar offside, men det är inte så mycket att orda om i en sån här match. Vi bjöd på enkla misstag samtidigt som Hasslö med Oliver Toll i spetsen effektivt utnyttjade lägena och hade 5-0 med sig in i paus.

Andra halvlek fortsatte som första, med klar Hasslödominans och även denna halvleken slutade 0-5 och totalt 0-10.

Kommentar från coach Peter Wihlborg
Efter ny ny besvikelse till insats präglat av ett lag som var slaget på förhand eftersom man inte tror man kan vinna fotbollsmatcher längre. Inställningen höll i 15 minuter denna gång, men vad jag förstått på andra så var den ändå hästlängder bättre en i förlustmatchen mot Skäret. Förlustmatchen mot Skäret. Smaka på den en gång till. Visst, vi mötte ett betydligt bättre fotbollslag som löpte som sig bör i en match och tar man själv få egna löpningar så brukar det sluta på detta vis, med en överkörning. Jag vill ändå lyfta fram trion Haris, Calle och ’Pake’ där den sistnämnde visade att om man bara har lite vilja, tar sina löpningar och kämpar så kan man gå in i Fjösets A-lag som det är nu och faktikt vara en av de bättre i laget utan att spelat en minut match innan. Nästa vecka väntar Johannishus, jag hoppas verkligen att rätt vilja finns då så vi slipper skämmas en gång till.

Slutligen vill jag tacka Dardan för att han ställde upp och stod i mål, då vi i likhet med hela säsongen även denna match saknade målvakt.

Matchen spelare i Guldfemman
Haris Ribic

Startelvan 4-2-3-1 (från höger)
Dardan Dulak
Calle Axelsson, Peter Svensson, Mattias Sallander, Patrik ’Pake’ Andersson
Dominic Strandqvist, Torbjörn ’Svåger’ Johansson (k)
Andreas Svensson, Georgios ’Gio’ Almbanis, Haris Ribic
Niclas Svensson

Daniel Björkander, Riccardo Carreno, Sebastian Forslund, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Amir Ali

Matchfakta FAIF-Hasslö 0-10(0-5)
7’ 0-1 Oliver Toll
15’ 0-2 Jimmy Sjöblom
18’ 0-3 Christoffer Robertsson
21’ 0-4 Oliver Toll
36’ 0-5 Peter Sandberg
60’ 0-6 Bilal Sleiman (straff)
65’ 0-7 Gustav Stensson Bohman
76’ 0-8 Oliver Toll
78’ 0-9 Oliver Toll
84’ 0-10 Oliver Toll