Kallinge var effektivast

FAIF vs KallingeSista matchen inför sommaruppehållet och vi tog mot Kallinge i den uppskjutna matchen. Kallinge var klart effektivast och satte sina chanser, framförallt i första halvleken och segrade med 4-1(3-0).

Bara minuter in i matchen visar Jake Andersson att släkten är värst, Jake gjorde en säsong i FAIF för ett par år sen. Han rann genom i backlinjen två gånger om och ensam med ’Sillen’ gjorde han inga misstag. Bortalaget fick även 3-0 genom en inåtskruvad hörna som gick in vid första stolpen.

En bit in i andra lyckas vi reducera, när ’Salle’ slog en väl avvägd långboll som ’Öland’ fri med målvakten förvaltade väl till 1-3. I slutminuterna kunde Kallinge kontra och stöta in en retur och fastställa slutresultatet till 1-4.

Matchen spelare i Guldfemman
Anton ’Öland’ Standert

Startelvan 4-4-2 (från höger)
Johan ’Sillen’ Nilsson
Tobias Nordström, Mattias Sallander, Pontus Wiriden, Per-Martin ’PM’ Pettersson (k)
Haris Ribic, Andreas Svensson, Dominic Strandqvist, Daniel Björkander
Anton ’Öland’ Standert, Georgios Almbanis

Peter Svensson, Andreas Lindén, Niclas Svensson, Per Petersson

Matchfakta FAIF-Kallinge 1-4(0-3)
4’ 0-1 Jake Andersson
7’ 0-2 Jake Andersson
17’ 0-3 Johan Nilsson
50′ 1-3 Anton Standert (assist Mattias Sallander)
88’ 1-4 Mustafa Zuhir Nahhas