Överkörda av Hoby

Timmie Olofsson placerar in 1-0 eller 2-0

Hoby gav FAIF en effektivitetslektion och vann med 9-0 efter 5-0 paus.

Hemmalaget är betydligt mer på hugget än oss i första halvlek, de får tidigt 2-0 när de utnyttjar våra misstag och tveksamheter i straffområdet och Timmie Olofsson kan placera in dåligt rensade bollar, ett i varje kryss. 3-0 kommer på en hörna som studsar som en flipperkula mellan rödsvarta spelare och till sist in i mål. 4-0 kommer Hobys duktige ytter Tlatlik runt på kanten och bombar in bollen i första krysset. 5-0 kommer på ett skott utifrån som går genom alla.

I andra kommer vi ut bättre och äger första 10 minuterna. På den tiden lyckas vi missa flera bra chanser, Shayan nickar en hörna i ribban, målvakten räddade ’Ölands’ friläge och Haris kommer runt och skjuter i kryssribban.
Istället kommer Hoby upp i en kontring och sätter sexan, då rasar vi ihop lite och släpper in två snabba till.
Vi skapar ytterligare någon bra chans, men när vi äntligen gjorde mål så var det tyvärr i egen bur, en snygg lobb över en tappert stridande Seyed i målet. På något sätt symtomatiskt för denna matchen.