Hemmapremiär mot ’Skäret’

Hemmapremiär mot ’Skäret’

FAIF vs DrottningskärSerien är igång och första hemmamatchen är på tapeten när Drottningskär kommer på besök till Fjärdsjömåla. Ett ’Skäret’ som tappat en del folk inför säsongen och inledde säsongen med en förlust hemma på Aspö med 1-3(1-1) mot Hoby GIF. De är säkert revanschsugna och det gäller att FAIF är på tårna och gör jobbet för att ta en ny trepoängare.

Coach Peter Wihlborgs kommentar inför matchen
Efter en positivt resultat i premiären där vi uppträdde bra taktiskt och disciplinmässigt samt visade rätt inställning är det dags för hemmapremiär.

’Skäret’ kände vi på under försäsongen i en match i uruselt snöoväder och de är säkert även sugna på revansch efter att förlorat sin egna premiär. Vad resultatet på försäsongen var är av noll intresse.

Det är däremot viktigt att vi visar samma moral och inställning som i premiären och gör jobbet. Återigen, de första matcherna på vårsäsongen bjuder sällan på skönspel.
Dock förväntar jag mej att vårt egna offensiva spel utförs bättre än senast då det först lossnade i andra halvlek.

Truppen för dagen innehåller några förändringar från premiären där Dennis, Haris och ”Svåger” krigat till sig platser i truppen medans Eldin saknas p.g.a. skadan han ådrog sig i premiären.

Truppen
Andreas ’Andy’ Svensson, Axel Lönnqvist, Dardan Dulak, Dennis Nilsson, Dominic Strandqvist, Edin Subasic, Haris Ribic, Johan Eriksson, Mattias Sallander, Melike Murad Petros, Niclas Svensson, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Seyed Sajad Mohseni, Shayan Ajdari, Tobias Nordström, Torbjörn ’Svåger’ Johansson och Pontus Wiridén. En spelare ska bort ur truppen innan matchstart.

Matchinfo
Matchstart: 18.30 (OBS! framflyttad 30 minuter)
Speldatum: måndag 4 Maj 2015
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Noh Saeed, Karlskrona
Assisterande domare: Eldar Secic, Karlskrona och Said Omar Waezi, Karlskrona