Förlust mot Ramdala

Ramdala - FAIF

Ramdala – FAIF
I träningsmatchen mot Ramdala bjöd vi inte på någon större fotbollsunderhållning, slarv och misstag från båda sidor präglade matchen. Ramdala var å sin sida var effektiva när lägena bjöds.

Vi fick precis i inledningen ett friläge genom ’Andy’, men avslutet gick på målvakten. Några minuter senare bjöd vi på ett misstag i backlinjen, ett dåligt pass och ett missförstånd och Jeng i Ramdala kunde placera in 1-0. 2-0 kommer med halvtimmen spelad när en Ramdala mittfältare fick gå fram och avlossa skott utanför straffområdet. 3-0 kom precis innan paus när vi missar pass i ett uppspel och Ramdala kan ställa om i ett friläge från halva.

Anton 'Öland' Standert - gjorde mål, men missade två frilägen
Anton ’Öland’ Standert – gjorde mål, men missade två frilägen
Ett par minuter in i andra kom ’Öland’ fri, men missade avslutet. 4-0 kom på ett inlägg som nickades in vid bortre stolpen. Halvvägs in i halvleken kunde ’Öland’ reducera till 4-1 när han stötte in sin egna retur i kamp med en försvarare. Strax efter kom han fri igen, men avslutet gick över.
Sista minuterna göra Ramdala ytterligare två mål, först dribblar de av oss i backlinjen och sist var ett friläge som Seyed fick släppa förbi sig.

Ingen bra insats som sagt, med för lite snack och för mycket slarv i både passningar och avslut (12 avslut på mål, bara ett förbi målvakten), men lite ljuspunkter med att vi försöker rulla bollen mot ett Ramdala som backade hem för att vänta på oss.

Startelvan 4-4-2 (från höger)
Seyed Mohseni
Ricardo Carreno, Peter Svensson, Per-Martin Petterson (k), Dardan Dulak
Anton ’Öland’ Standert, Andreas ’Andy’ Svensson, Mattias Sallander, Kristoffer Persson
Niclas Svensson, Edin Subasic

Daniel Björkander, Daniel Ezati, Per Pettersson

Matchfakta Ramdala-FAIF 6-1(3-0)
6′ 1-0
30′ 2-0
45′ 3-0
57′ 4-0
72′ 4-1 Anton ’Öland’ Standert