Tung dag i KM

KommunmästerskapFAIF hade en tung dag i när gruppspelet av kommunmästerskapet i Karlskrona i inomhusfotboll avgjordes på annandagen. Fyra raka förluster och en inte allt för smickrande målskillnad blev resultatet.

FAIF – Jämjö 2 0-3
Vi får en blytung start när Jämjö via en långboll och ett friläge tar ledningen redan efter 12 sekunder. Vi är sedan allmänt oorganiserade och när vi drar på oss två utvisningar så kan Jämjö öka på sin ledning två gånger om.

Lyckå 1 – FAIF 6-0
Trots resultatet så gör vi en betydligt bättre match, men möter ett betydligt bättre motstånd. Lyckå visade upp en bra effektivitet, samtidigt som vi drog på oss fyra utvisningar som inte gav oss några bra förutsättningar.

FAIF – Atlas 1 0-6
Mot Atlas föll vi tillbaka i gamla synder och gör en sämre insats igen, klar förlust.

Trion – FAIF 3-2
Vi åker på ett tidigt baklängesmål igen, men gör vår bästa match i turneringen, i och för sig mot ett Trion som klarade gruppsegern vid poäng och vilade några spelare. Vi reducerade till 1-2 genom Roy Ax som stötte in P-M Martinssons skott mot bortre efter en fin kantlöpning. I slutsekunderna kunde Anton ’Öland’ Standert sätta en ny reducering till 2-3, men närmre än så kunde vi komma.

Skytteligan
Roy Ax 1 mål
Anton ’Öland’ Standert 1 mål

Utvisningsligan
P-M Martinsson 2 (+ 1 rött)
Roy Ax 2
Ilir Gashi 1
Emanuel Arnesson 1
Anton ’Öland’ Standert 1

Laget
Emanuel Arnesson, Dardan Dulak, Roy Ax, Peter Svensson, Anton ’Öland’ Standert, P-M Martinsson, Haris Ribic, Kristoffer Persson, Daniel Björkander, Niclas Svensson, Ilir Gashi och Tommy Olsson