Peter Wihlborg ny tränare

Peter Wihlborg
Peter Wihlborg

Nu är klart att Peter ’Skåning’ Wihlborg blir Fjärdsjömåla AIFs nya huvudlärare för 2015. Peter tar steget från spelare på planen till en position vid sidlinjen som tränare. Vid sin sida kommer Magnus ’Wayne’ Olsson att assitera ’Skåning’. Mattias Mårtensson fortsätter som målvaktstränare och materialare och kommer få hjälp av Anton ’Öland’ Standert som blir spelande matrialare.

Peter kommenterar sin nya roll
Jag ser fram emot att testa på något nytt nu när man bestämt sig för att sluta spela. Kroppen håller inte för spel längre och de tre sista åren som man nu spelat på ”ålderns höst” har varit ren bonus för mig.
I den mån det är möjligt kommer jag försöka träna med laget, men jag tycker inte att det är en speciellt lyckad kombination att vara spelande tränare utan vill fokucera på att utveckla laget. Glädjande är även att ’Wayne’ har tackat ja till att vara assisterande tränare tillsammans med Mattias som fortsätter i en roll som lagledare/målvaktstränare.

Vi hälsar Peter varmt välkommen som ny tränare och vi kommer att återkomma med en längre intervju med Peter där vi får veta mer om honom som tränare (och en ny bild 🙂 ).