Segerintervju med FAIF-Femmanvinnaren Pastuhoff

FAIF-femmanMathias ’Gunde’ Pastuhoff tog som sagt hem FAIF-Femman 2014, hemsidan kollar läget med ’Gunde’ för att ta reda på vad han ska göra med förstapriset och hur han fick sina framgångar i FAIF-Femman.

Grattis! Hur känns det? Vad ska du göra med vinsten 3000 kronor på Watch-it-live?
Det blir nog en fotbollsmatch med min fru. Eller så kanske vi går på en konsert tillsammans, det vore skoj.

Du kom både etta och tvåa, varför har du lyckats så bra i FAIF-Femman?
Grejen var den att från början så skulle två av mina bröder köpa en varsin FAIF-Femma, men sen ångrade dom sig och då hade jag redan köpt lag så jag fick lov att handskas med tre lag. Så från början la jag fokus på bara ett lag (Stommen) där jag köpte 10 extra byten på en gång. Så med det laget ändrade jag inför varje match beroende på vilka som var uttagna. Efter ett antal omgångar gjorde jag samma sak med mitt andra lag (Eliten), då jag insåg att det var ett vinnande koncept.
Så svaret på frågan är helt enkelt hålla koll på truppen hoppas att man prickar startelvanspelare och byta inför varje match. Jag hoppas verkligen FAIF-Femman fortsätter nästa år, då jag tror det kommer bli mycket svårare för jag tror att det blir fler spelare som gör mål och poängen kommer spridas mer. Det blir roligt!

Gundes inside om FAIF-Femman kom, men försvanna ganska fort. Kom konkurrenterna för nära när du släppte din info publikt?
Haha, ja det gjorde blev ju så. Nej så var det inte riktigt jag släppte ju aldrig min exakta femma utan de spelare jag trodde var hetast men ibland har man inte råd med alla dom samtidigt. Varför jag försvann som insidetipsare? Det var nog för jag försvann från planen då jag skadade mig ungefär i mitten på säsongen och kom aldrig tillbaka igen. Vilket var väldigt tråkigt. Så min insidetips uteblev för jag tappade sugen lite. Jag själv missade att byta på 3-4 matcher i rad i den perioden. Plus att det var ju inte inside längre, haha.

Du försvann från planen på slutet, var tog du vägen? Och kommer du tillbaka?
Ja som sagt svaret kom ju på frågan innan. Jag skadade knät och på grund av det så slet jag upp en gammal hälseneskada. Jag är inte 100% ännu. Men det börjar kännas mycket bättre. Förhoppningsvis är man fit for fight till KM.

Ställer du upp så att alla får revansch på dig nästa säsong?
Självklart gör jag det.

Tack ’Gunde’ och alla ni andra som ställde upp i FAIF-Femman!