Ny förlust mot Iliria

FAIF vs FC IliriaDet blev förlust i höstpremiären när Iliria besegrade oss med 5-1 efter 3-0 i paus på Brunnsvallens fina matta.

Matchinledningen var jämn och den första kvalificerade chansen skapade vi när Haris lyfte in en frispark som Adis nickade utanför. Ett ledningsmål där och matchen hade kunnat få en annan utveckling. Istället kom Iliria runt på kanten i femtonde minuten och ett lågt inspel kunde stötas i mål.
Efter halvtimmen tvingas vi till ett byte på en huvudskadad Johan och lite omflyttnignar i backlinjen. Peter kom in och blev olyckligt inblandad i två snabba mål. Först tappad markering på ett nytt inspel och sen orsakat en straff. 3-0 i paus.

Efter paus kommer vi lite närmre våra motståndare och det är på ett par farliga hörnor som de kan utöka till 4-0 när vi inte riktigt följer vår gubbe. MEd 10 kvar kommer vår reducering när vi kontrar effektivt, Calle spelar Öland i djupet som tar sig ner till kortlinjen och spelar snett inåt bakåt till Adis som enkelt kan stöta bollen i mål. Vi försöker skapa ytterligare, men istället sätter Iliria 5-1.