Backaryd avgjorde i andra

FAIF vs Backaryd SKFAIF gjorde en bra första halvlek och var med i matchen, men enkla misstag i början av andra sänkte laget och det blev en ny storförlust på kontot.

Första halvlek var en jämn historia utan att något av lagen skapade några större farligheter. Men Backaryd kunde ändå ta ledningen när man slog en frispark över muren rakt upp i krysset, mycket snyggt! En av våra bättre halvlekar i år, tyvärr lyckas vi inte trycka in bollen, eller skapa de riktigt heta målchanserna.

I andra får vi en katastrofstart, två misstag ger bortalagets Oscar Wilhelmsson skottlägen en bit utanför straffområdet och båda gångerna sätter han bollen i bortre hörnet. 0-4 kommer på ett friläge. På 0-5 slarvar vi med markeringen på en fast situation. 0-6 är på nytt resultatet efter en fast situation där bollen studsar runt i straffområdet till en spelare i offside position som kan slå in bollen.

En bra halvlek räcker inte när man inte gör mål och när en fotbollsmatch varar i 90 minuter.