Atlas segrade

Öland måttar ett skott
Öland skjuter

Ett FAIF drabbat av ett par sena återbud kunde inte så mot Atlas som satte högsta fart från start. Matchen slutade 0-7 efter 0-4 i paus.

Atlas tog ledningen redan efter ett par minuter när en långboll ledde fram till en djupledslöpande forward som kunde panga in bollen vid första stolpen. Sedan presenterade sig Daniel Magnusson och innan halvleken var över hade han tryckt in tre bollar och gjort ett äkta hattrick.
Vi får ett mål tveksamt bortdömt för ruff och skapar någon farlighet på hörna, men lyckas inte få bollen i nät.

I andra får Atlas en smakstart när man får ta med sig bollen med handen och sen göra mål. Sen går bortalaget ner sig lite och matchen jämnar ut sig lite. ’Öland’ har ett bra volleyskott i ribban, men bollen ville inte in. Istället kan Atlas sätta ett par till.