Inför Backaryd hemma

Inför Backaryd hemma

FAIF vs Backaryd SKHälften av matcherna är spelade, men en match återstår innan det blir sommaruppehåll. Imorgon tisdag gästar Backaryd SK Fjärdsjömåla IP och vi har revansch att utkräva efter premiärförlusten i våras. Backaryd är ett stabilt lag som har förlorat näst minst matcher i tabellen och har kryssat mot topplag som Mörrum och United, men bara lyckats vinna mot lagen under strecket.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Nu vänder serien och vi möter Backaryd som vi förlorade mot i premiären. Nu är det dags för tre pinnar tycker att vi ska ha en bra chans att ta det mot Backaryd. Senast så kom dom i ganska hög fart mot oss och vi blev stillastående i försvarsspelet. Jag tror och hoppas att vi vet hur vi ska spela mot dom. Det är även sista matchen innan uppehållet, så nu ska vi springa tills vi stupar och sen vila i några veckor.

Läget i truppen
Pelle Carlsson (skadad), Edin Subasic (jobb), Jimmie Andersén (skadad), Axel Lönnqvist (bortrest), Calle Axelsson (modell), Patrik ‘Pake’ Andersson (skadad) och Tobias Wadman (stukat självförtroende)

Truppen
Haris Ribic, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Ricardo Carreno, Daniel Björkander, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Emanuel Arnesson, Anton ’Öland’ Standert, Melike Murad, Jens Justad, Andreas ’Andy’ Svensson, Pontus Wiridén, Peter Svensson, Mattias Sallander, Shayan Ajdari och Pontus Svanhall

Matchinfo
Matchstart: 19.00
Speldatum: 17 juni 2014
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Kranislav Miletic, Kallinge
Assisterande domare: Dragan Zaharijev, Kallinge och Jonas Sundberg, Lyckeby

FAIFs tre senaste matcher
14/6, AIK Atlas (h) 0-7(0-4)
9/6, Ramdala/Torhamn (b) 3-3(2-3)
2/6, Olofströms IF (b) 1-7(1-3)

Lag x:s tre senaste matcher
15/6, Olofströms IF (b) 1-4(0-2)
5/6, Mörrums GOIS FK (h) 0-0(0-0)
2/6, Lyckå FF (b) 2-2(1-0)

Varmt välkomna till Fjärdsjömåla IP!