Omgångens coach: Mathias Pastuhoff

Omgångens coach: Mathias Pastuhoff
Topplistan efter omgång 4

Topplistan efter omgång 4
Topplistan efter omgång 4
FAIF-Femman är fyra omgångar gammal och de två senaste omgångarna har dominerats av Mathias ’Gunde’ Pastuhoff som har tagit två raka omgångssegrar. Med sig själv som kapten i laget och ett aktivt bytande har ’Gunde’ gått upp i totalledning.
Vi kan även presentera en nyhet att ’Gunde’ kommer att leverera insidenyheter till FAIF-Femman inför varje match, allt för att hjälpa er som tävlar att ta ut ett vinnande lag.

Gratulerar till andra raka omgångens coach i FAIF-Femman!
Tack så mycket!

Berätta lite om din taktik!
Går ju lite på magkänslan. Vem känns het eller ännu viktigare vilka spelare känns harmoniska i truppen. Det är en väldig viktig faktor för att veta om dom kommer göra bra ifrån sig.

Blir det några nya byten till nästa omgång?
Det är mycket troligt att det blir ett par byten. Får ju se hur det ser ut och känns på träningarna. Vem smäller på bäst, vilka kämpar bäst. Men den här veckan ska jag framförallt hålla koll på vilka som är potentiella målgörare. Målskyttet måste bli bättre! Pontus Wiridén fick ju näta i b-laget så han är ju en het kandidat just nu. Om han kan hålla sig borta från korten vill säga. Haha.

Pastuhoffslag i omgång 4
Pastuhoffslag i omgång 4

Du leder även totalt just nu, håller du dig i topp nu resten av säsongen?
Nja, det har jag ju svårt att tro. Känns som det är till viss del tillfälligheter som avgör och eftersom det är tillfälligheter så vet jag faktiskt inte. Men med lite tur så kan det ju gå vägen.

Vad tycker du om tävlingen FAIF-Femman?
Jo det är ju en kul grej såklart. Som spelare tänker jag inte så mycket på den. Men det är ett roligt spel att kunna bidra till klubben med! Och är det någon som vill ha ett insidertips är det bara att säga till. Det är ju det minsta vi kan göra för alla som ställer upp för vår klubb. Tack alla som är och hejar på oss det är otroligt roligt att se. Vi kommer ge tillbaka snart!! Så stanna kvar folket.