Storförlust mot Jämshög

Jämshög vs FAIFDet var en brandskattad liten trupp som åkte till ett regntungt Jämshög för ’fredagsmys’ och Jämshög bjöd verkligen upp till dans, tyvärr hade vi inga möjligheter att hänga med. Hemmalaget kunde enkelt segra i matchen med 8-0(4-0).

Vi får på nytt en chockstart, denna gången modell ännu tyngre. En snedspark i eget straffområde friställer en hemmaspelare i första minuten som enkelt kan nicka in 1-0. Jämshög fortsätter att skölja över oss, kommer runt på kanterna och är mycket hetare på bollarna i straffområdet. 4-0 i paus är inte alls orättvist, ’Sillen’ i målet fick jobba hårt och gjorde flera fina räddningar.

I andra mattas matchen lite av ojämnheten, men hemmalaget fortsätter och gör fyra till.

Med den enorma listan av återbud (över 16 spelare var borta) ska laget som ändå åkte till Jämshög ha eloge för att de ställde upp för föreningen!

Efter matchen kom nästa bakslag, inget varmvatten, men lite rörmockarskills i laget gjorde att vi till slut kunde få ett par duschar duschbara.